Accessoires voor uw welfsels

Uw bouwproject wordt op maat gemaakt met onze welfselaccessoires. DOU-Beton Flooring Systems verzorgt uw raveelijzers, spelden en kanaalstoppen.

Accessoires

Raveelijzers

Raveelijzers worden gebruikt als hulpconstructies bij residentiële woningbouw om de hoofdconstructie te onderbreken en uitsparingen te voorzien. Zo wordt er plaats voorzien voor een trap, een schoorsteen of buisdoorvoeringen (voor sanitair, elektriciteit, verluchting etc.).

Onze raveelijzers zijn beschikbaar met een linkse flap, een rechtste flap, beide flappen of zonder flappen en zijn geschilderd met roestwerende verf. De lengte van de raveelijzers bedraagt minimaal 30 cm en maximaal 180 cm.

raveelijzers

Spelden

Welfsels worden opgehangen aan betonnen balken door middel van onze spelden. Hoeveel spelden u gebruikt, is afhankelijk van uw bouwproject. Er worden maximaal zes spelden per gewelf voorzien.

Kanaalstoppen

Al onze welfsels kunnen voorzien worden van plastic kanaalstoppen. U hoeft dus minder beton te voorzien wanneer u de druklaag stort.

Neopreen

Neopreen is een rubberproduct dat wordt gebruikt ter vervanging van een mortelbed. Als deze op de muur wordt gelegd, is er een vlakke opleg van de welfsel.

Wij bieden deze rollen aan met een formaat van 10 m lang, 3 cm breed en 3 mm dik.

Technische vragen?

Heeft u nog technische vragen? Dan helpt ons team u met plezier verder.

 

NL